Storytelling doelgericht én met resultaat inzetten, klinkt gemakkelijker dan het is. TheStoryConnection heeft meer dan 10 jaar ervaring in Business Storytelling. Onze brede kennis en praktische ervaring dragen we graag over tijdens onze open trainingen en onze unieke opleiding tot gecertificeerd StoryPractitioner. Dat is een belangrijk deel van onze missie: eraan bijdragen dat storytelling en verhalen zorgvuldig en vakkundig worden ingezet in organisaties.
Stevige verbinding theorie en praktijk

Al onze trainingen en opleidingen evalueren we steeds intensief. Wat we het vaakst terughoren? Deelnemers hebben vooral grote waardering voor het praktische van onze trainingen en opleidingen. Ja, theorie is erg belangrijk en die betrekken we er dus altijd bij. Maar uiteindelijk gaat het erom om die theorie in jouw praktijk te brengen.

Ook op maat

Iedere opleiding en training die we verzorgen, kunnen we ook helemaal op maat maken tot een incompany traject. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken: annet@thestoryconnection.nl

Agenda 2022

  • 18 januari: Start opleiding tot gecertificeerd StoryPractitioner. Kijk hier
  • 22 maart en 5 april: The Art of Storylistening. Kijk hier
  • 20 april: GRATIS webinar Storylistening/storytelling & cultuurverandering  (herhaling). Aanmelden via: annet@thestoryconnection.nl
  • 17  en 31 mei: Purpose stories: strategisch schrijven om bedoeling van je organisatie tot leven te laten komen. Kijk hier
  • 22 september: start opleiding tot gecertificeerd StoryPractitioner  Kijk hier
  • 8 en 22 november: The Art of Storylistening.Kijk hier

Aan onze trainingen en opleidingen doen onder andere mee:
– communicatieprofessionals,
– veranderaars,
– (project- en team)leiders,
– tekstschrijvers /(bedrijfs)journalisten,
– zelfstandig ondernemers.  

Voor leiders en leidinggevenden hebben we ook speciale leiderschapsdagen.

We zijn er trots op dat onze opleidingen en trainingen ook in 2018 gemiddeld werden gewaardeerd met een 8,7!

Gecertificeerde opleidingen

Als enige bieden we de (gecertificeerde) opleiding aan tot StoryPractitioner

Wanneer je dit 7-maanden programma hebt gevolgd, kun je als Storyteller of als CSO (Chief Storytelling Officer) aan de slag. In communicatie en/of in verandering. Deze functie, die in Nederland nog vrij nieuw is, bestaat bij grote Amerikaanse bedrijven al erg lang.

Deelnemers aan de opleidingen vonden juist de combinatie theorie en praktische toepassing erg sterk!

Lees meer

Open trainingen en coaching

Tijdens onze open trainingen kun je kennismaken met storytelling of storytellingvaardigheden opdoen. Er zijn trainingen van 1 dag tot 4 dagen. Voor communicatieprofessionals, veranderaars, projectmanagers, tekstschrijvers en (bedrijfs)journalisten of juist voor  zelfstandig ondernemers.
Al onze trainingen en opleidingen zijn erg praktisch: je leert storytelling direct in jouw eigen praktijk toe te passen.

Lees meer

Leiderschapsdagen

Speciaal voor leiders en managers zijn er leiderschapsdagen: 1-daagse trainingen waarin je kennis maakt met de verbindende kracht van verhalen in een kleine groep gelijkgestemden. Samen ontdek je hoe jij de kracht van verhalen kunt inzetten in jouw werk.

Of juist een individuele dag waarin jouw vraag centraal staat, op een moment dat jou het beste uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer je medewerkers mee wilt nemen in een veranderverhaal of een belangrijke toespraak moet houden. Aan het eind van een individuele dag ga je naar huis met een concreet resultaat.

Lees meer

Ervaringen van onze deelnemers