Word gecertificeerd storyteller of CSO (Chief Storytelling Officer)

Als enige in Nederland verzorgen we de gecertificeerde opleidingen tot

  • StoryPractitioner/Change© voor senior communicatieprofessionals, veranderaars en (project)managers die echt werk willen maken van communicatie als kritische succesfactor in verandering;
  • StoryPractitioner/Communicatie©voor senior communicatieprofesssionals die de de verbindende kracht van verhalen all round willen inzetten in interne en externe communicatie.

Beide opleidingen leiden je op tot gecertificeerd StoryPractitioner. Daarmee kun je aan de slag als volleerd Storyteller/Chief Storytelling Officer: een functie die in Amerika al lang bestaat en in Nederland langzamerhand steeds vaker voorkomt. Omdat organisaties – zeker veranderende organisaties – zich steeds meer realiseren dat zij alleen maar effectief kunnen zijn wanneer er stevige verbindingen zijn tussen leiding en medewerkers, tussen medewerker onderling, tussen medewerkers en visie, kernwaarden en strategie, tussen organisaties en relaties, etc. En wanneer de organisatie een duidelijk en geloofwaardig verhaal heeft.

Beide opleidingen duren 7 maanden, bestaan uit trainingsdagen, individuele coaching, teleconferenties en mastermindsessies. De praktijkopdrachten die je doet, helpen je om wat je leert, direct in jouw praktijk in te brengen.

Bekijk onze gecertificeerde opleidingen