In 2008 introduceerden we Business Storytelling in Nederland met het standaardwerk Storytelling Handboek. Sindsdien hebben we honderden organisaties en professionals geholpen hun doelen te verwezenlijken met de verbindende kracht van verhalen. Kies ook voor de kracht van Business Storytelling: om intern en extern overtuigend te communiceren, om veranderbelemmeringen te voorkomen of weg te nemen en om een verbindend leider te zijn. We helpen je graag verder!

Leiderschap & storytelling

Medewerkers inspireren en in beweging krijgen? Kies voor de kracht van verbinding! Met Business Storytelling kom je tot een visieverhaal dat richting geeft en aanzet tot beweging, een speech die mensen raakt en bijblijft, of gesprekken waarin je samen verder komt.

Lees meer

Verandering & Storytelling

Iedereen die leiding geeft aan verandering, droomt ervan: meer vaart, minder weerstand. Dat kan! Geef een veranderproces wind in de zeilen met Business Storytelling en breng verandering samen tot stand. Door de twee meest voorkomende belemmeringen aan te pakken.

Lees meer

Communicatie & storytelling

Alle moderne media ten spijt is 70% van communicatie in en rond organisaties nog altijd zenden, zenden, zenden.  Zet de storytellingmethode in om communicatie echt interactief te maken. Laat verhalen je helpen om te verbinden, te betrekken en te overtuigen. Binnen én buiten.

Lees meer

Samenwerking & Storytelling

Iedereen is uniek. En juist dat maakt samenwerking ingewikkeld. Het Teamheldenspel leert individuele spelers én teams met behulp van archetypen en verhalen het ‘samenwerkingsgoud’ in zichzelf en elkaar te zien. Het geeft haarscherp inzicht in de kracht en ontwikkelpunten van teams en teamleden.

Lees meer
Wat TheStoryConnection uniek maakt, is dat we organisaties niet alleen begeleiden, maar ook trainingen en opleidingen aanbieden. Zodat professionals zelf vaardig met storytelling aan de slag kunnen. Want dat is waar wij voor staan: zorgvuldige en deskundige inzet van verhalen en storytelling in communicatie, verandering en leiderschap.