Onderzoeken en projecten leiden vaak tot mooie inzichten en resultaten. Maar die vinden helaas lang niet altijd hun weg naar opdrachtgevers, financiers en geïnteresseerde ‘derden’. Ze raken ondergesneeuwd in een doorwrocht verslag, ze blijven abstract en krijgen daardoor lang niet altijd de aandacht die ze verdienen. Zonde! Want ieder onderzoek en ieder project is gestart vanuit de overtuiging dat resultaten impact kunnen hebben. De training Aansprekend vertellen over je project of onderzoek helpt je om de handen op elkaar te krijgen voor jouw project of jouw onderzoek.
  • Je leert je project of onderzoek te zien als een verhaal. Door niet alleen oog te hebben voor de resultaten, maar ook voor het proces. En de spannende momenten daarin. Waarin je keuzes en afwegingen moest maken. Hiervoor krijg je praktische narratieve technieken aangereikt die je meteen toe kunt passen.
  • Je leert op een persoonlijke manier te presenteren. Waardoor het project echt tot leven komt.
  • Je leert te presenteren vanuit de vragen van je luisteraar en in de taal van je luisteraar.
  • Je krijgt waardevolle feedback op je verhaal én je presentatie!
Het concrete resultaat van deze training:
  • Je hebt aan het eind van de training een kant en klaar verhaal over een recent onderzoek/project. Zodat je dit onderzoek/project aansprekend en overtuigend over het voetlicht kunnen brengen bij opdrachtgevers, financiers en geïnteresseerde ‘derden’.
  • Je hebt de vaardigheid opgedaan om ook verhalen van toekomstig onderzoek/projecten op dezelfde manier te identificeren en te vertellen.
Na de training kun je over ieder project of ieder onderzoek aansprekend vertellen.
Deze training is voor:
  • (project)managers en projectteams
  • onderzoekers en onderzoeksteams

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de trainingsgroep?

In deze training draait het echt om de praktijk van de deelnemers. Om iedereen tot z´n recht te laten komen, is de trainingsgroep klein: maximaal 6 deelnemers.

Kan ik deze training ook volgen als ik nog nooit met storytelling heb gewerkt?

Ja, dat kan prima. Je leert juist om je je project of onderzoek als verhaal te zien. Daarvoor krijg je de nodige theorie en handvatten, waarna we snel aan de slag gaan!

Is deze training gecertificeerd?

Voor deze training kun je een deelnamecertificaat krijgen. Maar alleen onze opleidingen tot StoryPractitioner/Change of StoryPractitioner/Communicatie zijn echt gecertificeerd. Hier vind je meer informatie over deze opleidingen.

Kan ik deze training ook met mijn team volgen?

Ja, deze training leent zich heel erg goed voor een incompany. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken: info@thestoryconnection.nl.

Ik moet mijn presentatie in het Engels houden. Wat nu?

Geen probleem. Met evenveel gemak verzorgen we deze training in het Engels. Voor jou individueel of voor je team. Dat hebben we al vaak gedaan, ook voor grote, intgernationale organisaties. Mail ons voor de mogelijkheden: info@thestoryconnection.nl

Praktische informatie

Data: deze training wordt in het voorjaar van 2018 opnieuw gepland.
Wil je al eerder aan de slag? Neem even contact met ons op: info@thestoryconnection.nl of
06 43423604.

Locatie: Zeist

Trainer: Annet Scheringa

Duur: 2 dagen, 1 x telefonische groepscoaching

Accent: Je project of onderzoek als een verhaal leren zien én er verhalend over vertellen.

Kosten: € 1.160 (excl. BTW, inclusief Storypower)