Download het aanmeldingsformulier
Wie ben je? Waar sta je voor? Waar ga je voor? Wat is jouw verhaal – als ondernemer, als professional, als leider, als team? En …  hoe vertel, verfilm, verbeeld of schrijf je dat?

Kom op verhaal, tijdens het Storytelling Summercamp!

 

In een wervelende tweedaagse op een prachtig kasteel waar ooit een schrijver woonde, gaan we op dag 1 op zoek naar jouw verhaal. Op dag 2 dag maak je daarvan samen met een filmer, een performer, een tekenaar of een schrijver een kant en klaar film-scenario, een krachtige presentatie, een prachtige tekst of een sprekend beeld. ’s Avonds vertellen we elkaar kampvuurverhalen of maak je een verfrissende wandeling over het fijne landgoed. Alles is voor je geregeld: twee heerlijke lunches, een lekker diner én een goed bed. Dát is het Storytelling Summercamp 2019!
Op zoek naar jouw verhaal…

Ieder mens, iedere organisatie, iedere ondernemer heeft een verhaal. Maar vraag je naar dit verhaal, dan vallen ze vaak stil. Of er komt een opsomming van wat zij doen, geen verhaal. Die informatie blijft ons niet bij, want hij ráákt ons niet.

In deze spannende tweedaagse training leer je verhalen op het spoor te komen. Door op zoek te gaan naar jouw verhaal. Of dat van je team. Het verhaal dat op een aantrekkelijke en geloofwaardige manier concreet en tastbaar maakt wie jij bent of wie jullie zijn. In verschillende rondes nemen dit verhaal met elkaar op een respectvolle manier onder de loep: kan het nog ergens worden versterkt? Is het al volledig?

Dan gaan we een stap verder. Want op dag twee is er een tekenaar, een auteur, een filmmaker en een fantastische verteller. Met een van hen ga je aan de slag. Om jouw verhaal mooi te leren vertellen. Of door te vertalen naar een filmscenario, een beeld of tekening of een prachtige tekst die bijvoorbeeld zó op je website kan .

Na het Storytelling summercamp heb je jouw verhaal scherp en zichtbaar én je beschikt over waardevolle nieuwe vaardigheden waarmee je een volgende keer zelf aan de slag kunt.

Storytelling Summercamp 2019 leert je:
  • wat een verhaal is en wat onmisbare elementen zijn in jouw verhalen;
  • hoe je jouw eigen verhalen op het spoor komt;
  • op basis van respectvolle en waardevolle feedback jouw verhaal nog krachtiger te maken; het verhaal over jouw drijfveren, jouw ervaringen, de manier waarop jij betekenis en zin geeft geeft aan je werk of je leven. Kortom: een verhaal waarmee je met gemak én plezier kunt communiceren wie jij bent;
  • hoe je dit verhaal aansprekend vertelt aan anderen of hoe je dit verhaal doorvertaalt naar een beeld, een filmpje of een prachtige tekst;
  • hoe je zelf én anderen ook in de toekomst op verhaal kunt brengen en dat verhaal krachtig te verbeelden, te schrijven of te vertellen.

Ben je ondernemer? Dan ga je naar huis met een ondernemersverhaal dat staat als een huis. En dat de basis is onder alles wat je doet en communiceert.

Download hier het aanmeldingsformulier
Storytelling Summercamp 2019 is voor iedereen die z’n eigen verhaal of dat van z’n team op het spoor wil komen en krachtig wil leren vertellen, schrijven of verbeelden. Je hoeft géén ervaring met storytelling te hebben!
  • professionals
  • leiders
  • ondernemers 
  • teams

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen kunnen meedoen?

Er is plek voor maximaal 50 deelnemers in Storytelling Summercamp 2019

Heb ik na deze training echt een verhaal?

Ja! Na het Storytelling Summercamp heb je een verhaal én je kunt het prachtig vertellen, schrijven of verbeelden. Bovendien kun je daarna op dezelfde manier aan de slag met je team of organisatie. Of met nieuwe verhalen van/over jou. Omdat je meer bent dan één verhaal.

Download hier het aanmeldingsformulier

Praktische informatie

Data: donderdag 29 en vrijdag 30 augustus 2019
Locatie: Het prachtige schrijvershuis (Maarten Maartenshuis) op landgoed Zonheuvel in Doorn

Trainer: Annet Scheringa en gasttrainers (vertellen, tekenen, schrijven, visualiseren)

Duur:  2 dagen

Accent: Verhalen opsporen, aansprekend vertellen en visualiseren

Kosten: € 890 Early Bird ticket tot 1 juni 2019. Ná 1 juni: € 1.090,- (excl. BTW) Bij de prijs inbegrepen zijn: 2 lunches, 1 dinerbuffet, 1 ontbijt en 1 overnachting in een heerlijke kamer, alle materiaal.
Maaltijden zijn vegetarisch, vis en/of vlees. Speciale dieetwensen zijn mogelijk. 

Aantal deelnemers: maximaal 50; vol=vol.

Meld je aan voor Storytelling Summercamp 2019

Doe mee! Download hier het aanmeldingsformulier, vul het in en mail het naar ons terug. Je ontvangt dan direct een deelnamebevestiging.

Download hier het aanmeldingsformulier

Nieuwsgierig naar mijn ondernemersverhaal?
Lees het hier…

Zij zijn erbij om je te helpen!

Emjay Rechsteiner: filmmaker en -producent

Sytske Kok, scenarioschrijver en regisseur

Pauline Seebregts, Performer en StoryPractitioner

Expert Business Storyteller, helpt je op verhaal

Lees hier mijn eigen verhaal