Wie ben je? Waar sta je voor? Waar ga je voor? Met andere woorden: wat is je verhaal? En hoe vertel je dat? Ieder mens, iedere organisatie, iedere ondernemer heeft een verhaal. Meerdere zelfs. Maar vraag je naar dit verhaal, dan vallen ze vaak stil. Of er komt een opsomming van wat zij doen, geen verhaal. Die informatie blijft ons niet bij, want hij ráákt ons niet. Kom tijdens deze dynamische tweedaagse op verhaal, leer je verhaal zo te vertellen dat het een ander bijblijft én het te vertalen naar een visual. 

In deze spannende tweedaagse training leer je verhalen op het spoor te komen die op een aantrekkelijke en geloofwaardige manier concreet en tastbaar maken wie jij bent. We nemen dit verhaal met elkaar op een respectvolle manier onder de loep: kan het nog ergens worden versterkt? Is het al volledig? Wanneer jij tevreden bent over het verhaal, leer je het aansprekend te vertellen. En door te vertalen naar een visual. Dat kan een filmpje zijn, maar ook een foto, een tekening, noem maar op. De manier waarop we dit doen, helpt je om na de training ook met je eigen team of organisatie aan de slag te gaan. Het resultaat van de training is dus niet alleen dat je na afloop beschikt over een verhaal met een visual. Je beschikt ook over waardevolle nieuwe vaardigheden waarmee je    een volgende keer zelf aan de slag kunt.

Ben je ondernemer? Dan kun je deze training zien als dé manier om jouw ondernemersverhaal krachtig neer te zetten én door te vertalen naar een visual. Een persoonlijk en geloofwaardig ondernemersverhaal vertelt precies wie je bent, waar je voor staat en hoe jij de zaken aanpakt. Het verheldert, raakt, wekt vertrouwen en verbindt. Dit verhaal helpt je om het vertrouwen van nieuwe opdrachtgevers te winnen.

Na de training ga je naar huis met het gevoel ‘laat ze maar komen, ik kan een verhaal vertellen!’

Tijdens deze intensieve en wervelende tweedaagse:
  • maak je kennis met wat een verhaal is en wat onmisbare elementen zijn in jouw verhalen;
  • leer je je eigen verhalen op het spoor te komen;
  • leer je op basis van respectvolle en waardevolle feedback één van je eigen verhalen krachtiger en krachtiger te maken; een verhaal over jouw drijfveren, jouw ervaringen, de manier waarop jij betekenis en zin geeft geeft aan je werk of je leven. Kortom: een verhaal waarmee je met gemak én plezier kunt communiceren wie jij bent.
  • leer je dit verhaal aansprekend te vertellen voor een groep;
  • leer je dit verhaal door te vertalen naar een beeld, een filmpje, een…

Ben je ondernemer? Dan ga je naar huis met een ondernemersverhaal dat staat als een huis. En dat de basis is onder alles wat je doet en communiceert.

Deze training is voor iedereen die z’n eigen verhaal krachtig een aansprekend wil leren vertellen én wil leren een verhaal visueel te maken. Je hoeft géén ervaring met storytelling te hebben!
  • professionals
  • leiders
  • ondernemers 

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de trainingsgroep?

Deze training is hands-on en doelgericht. Maar we hebben elkaar ook nodig om onze verhalen te versterken. Daarom is de trainingsgroep: maximaal 10 deelnemers.

Heb ik na deze training echt een verhaal?

Ja! Na de training heb je een verhaal én een visualisatie van dat verhaal. Bovendien kun je na de training met dezelfde aanpak aan de slag met je team of organisatie. Of met nieuwe verhalen van/over jou. Omdat je meer bent dan één verhaal.

Is deze training gecertificeerd?

Voor deze training kun je een deelnamecertificaat krijgen. Alleen onze opleidingen tot StoryPractitioner/Change of StoryPractitioner/Communicatie zijn echt gecertificeerd. Hier vind je meer informatie over deze opleidingen.

Praktische informatie

Data: donderdag 15 en vrijdag 16 november 2018
Je kunt je jammer genoeg niet meer voor deze training aanmelden. Hij wordt opnieuw gegeven op 21 en 22 maart 2019

Locatie: Zeist

Trainer: Annet Scheringa en gasttrainers (vertellen, visualiseren)

Duur:  2 dagen

Accent: Verhalen opsporen, aansprekend vertellen en visualiseren

Kosten: € 1.290,- (excl. BTW, inclusief materiaal)

Meld je aan voor deze training

Doe mee! Download hier het aanmeldingsformulier, vul het in en mail het naar ons terug. Je ontvangt dan direct een deelnamebevestiging.

Download hier het aanmeldingsformulier

Nieuwsgierig naar mijn ondernemersverhaal?
Lees het hier…