Ontwikkel je eigen, unieke ondernemersverhaal

Wie ben je? Waar sta je als ondernemer voor? Wat is jouw toegevoegde waarde? En vooral: wat is jouw onderscheidende verhaal?

Voor veel ondernemers zijn dit onmogelijke vragen… Maar voor klanten en opdrachtgever is het antwoord erop onmisbaar om voor jouw diensten of producten te kunnen kiezen.

Heeft het afgelopen jaar je uitgenodigd of gedwongen tot reflectie op je ondernemerschap? Vraag je je juist des te meer af wat jouw betekenis is voor jouw klanten en opdrachtgevers? En hoe je dat stevig en aansprekend over het voetlicht kunt brengen, zodat mogelijke klanten en opdrachtgevers die unieke betekenis ook zien? Doe dan mee aan deze korte, intensieve training en ontwikkel jouw onderscheidende ondernemersverhaal!

Ontwikkel in drie live/online sessies het ondernemersverhaal waarmee jij je zelfbewust en aansprekend kunt neerzetten: online én offline. Ja, na afloop beschik je echt over jouw unieke ondernemersverhaal!

Nieuwsgierig? Meteen aanmelden? Download hier het aanmeldingsformulier

Eerst meer weten? stuur een mailtje naar annet@thestoryconnection.nl

Na de training beschik je over een aansprekend en overtuigend ondernemersverhaal dat zichtbaar maakt waar jij voor gaat en staat.
Tijdens de training moest ik een paar keer door mijn eigen hoepel springen! Annet daagde ons uit om verhalen te zoeken over onze ondernemerstrots.  Vertellen waar ik trots op ben, vond ik lastig. Maar het was bijzonder om te zien wat Annet allemaal uit die verhalen haalde, waardoor ik begrijp wat ze over mij als ondernemer vertellen. De praktische handvatten die we kregen, hielpen me om er één ondernemersverhaal van te maken waarmee ik inderdaad gemakkelijk kan verwoorden waar ik voor sta en wat mij ‘mij’ maakt. Het zijn ‘doorleefde’ woorden, zoals Annet dat noemt. Ik heb er al een paar keer succes mee gehad!  Ik ben blij dat ik deze training heb gedaan en gun hem iedere zzp’er!
(Janine, zelfstandig adviseur)
Voor wie is deze training?

Deze training is voor zelfstandig ondernemers die op een overtuigende en aansprekende manier willen kunnen verwoorden wat hen uniek maakt en wat hun toegevoegde waarde is voor klanten en opdrachtgevers.

Er kunnen maximaal 5 ondernemers meedoen aan deze training.

Praktische informatie

De training Ontwikkel-je-unieke-ondernemersverhaal bestaat uit:

  • 3 online (groeps)bijeenkomsten, van elk 3 uur, waarin we flink aan de slag gaan;
  • 1 individueel gesprek om je verder te helpen;
  • 2 videoinstructies, inclusief enkele oefeningen.

Wanneer? De online bijeenkomsten zijn op 8, 15 en 22 september van 9.30 – 12.30 uur

Hoe? We maken gebruik van het onlineplatform Zoom of Teams.

Kosten? Je deelname bedraagt € 495. Dit is inclusief het materiaal dat we gebruiken, een exemplaar van het boek Eerlijk verhaal maakt van klanten fans (Scheringa 2018), exclusief BTW

Er kunnen maximaal vijf ondernemers aan de training meedoen, zodat je maximale persoonlijke aandacht kunt krijgen én elkaar kunt inspireren en helpen.

Nieuwsgierig? Meteen aanmelden? Download het aanmeldingsformulier meteen via de button

Eerst meer weten? stuur een mailtje naar annet@thestoryconnection.nl

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de trainingsgroep?

In deze training draait het echt om jouw unieke ondernemersverhaal. We gaan dus flink aan de slag. En doordat we elkaar door de coronamaatregelen niet in levende lijve kunnen ontmoeten, wordt hij in live/online en individuele begeleidingsgesprekken gegeven. Daardoor is de groepsgrootte maximaal 5 deelnemers.

Kan ik deze training volgen als ik nog nooit met storytelling heb gewerkt?

Ja, dat kan prima. Je maakt kort kennis met verhaaltheorie. En we gaan direct praktisch aan de slag.

Is deze training gecertificeerd?

Voor deze training kun je een deelnamecertificaat krijgen.

Hoeveel tijdsinvestering vraagt deze training?

  • Er zijn drie wekelijkse live/online sessies, elk van 3 uur
  • Er is een individueel telefonisch begeleidingsmoment van een uur
  • Je werkt wekelijks aan opdrachten die je ongeveer 2-4 uur per week aan tijd kosten.