Gratis downloaden

E-BOOK Corporate storytelling: een inspirerend verhaal voor je organisatie, team of project
inclusief maandelijkse nieuwsbrief

download

Sub Navigation

Storytelling Handboek

 

 


Storytelling Handboek: brug tussen theorie en praktijk

Begeleiders van veranderprocessen, managers, projectmanagers en trainers ontwikkelen regelmatig nieuwe interventiemethoden om veranderingen vorm te geven. Hoogleraren verandermanagement Boonstra en De Caluwé constateren verbaasd dat zij vervolgens weinig tijd nemen om op de theoretische achtergrond van deze interventies te reflecteren en deze te delen met collega's.

Annet Scheringa en Suzanne Tesselaar hebben dat wel gedaan. Nadat ze organisatieverhalen een aantal jaren hadden ingezet als interventie én strategie in verander-, trainings- en onderzoekstrajecten, besloten ze hun ervaringen, bevindingen en aanvullingen op de theorie met anderen te delen. Met Storytelling handboek als resultaat: een praktisch handboek op een stevig theoretisch fundament, vol handvatten voor managers, trainers en onderzoekers om zelf met organisatieverhalen aan de slag te gaan!

Bekijk hier de inhoudsopgave..

Recensies

Wat vinden anderen van Storytelling Handboek?

 

Wil je Storytelling Handboek direct bestellen? Dat kan hier

 

 

 

Anderen over Storytelling Handboek:

  • Karla peijs, vm. Commissaris van de Koningin, Zeeland:"Verhalen leggen de werkelijkheid bloot. Ze ont-dekken en geven inzicht in mensen en organisaties. In Zeeland gebruikten we dit mooie instrument om vernieuwingen in te zetten"

  • Financieele Dagblad: de auteurs "brengen technieken uit de oude kunst van verhalen vertellen naar de praktijk van het moderne management.
    Toegankelijkheid: 4 sterren. Toepasbaarheid: 5 sterren. Toegevoegde waarde: 4 sterren.

Storytelling Handboek werd in 2009 genomineerd als managementboek van het jaar. 

© TheStoryConnection / Scheringa Tekst & Training