Gratis downloaden

E-BOOK Corporate storytelling: een inspirerend verhaal voor je organisatie, team of project
inclusief maandelijkse nieuwsbrief

download

Sub Navigation

Partners

 

TheStoryConnection werkt met plezier samen met partners die ons aanvullen, versterken, extra capaciteit geven, in wie wij vertrouwen hebben en met wie wij kunnen lezen & schrijven. 


Een van onze samenwerkingspartners is Lausanne Mies (eigenaar van Remise voor mens en organisatie). Ze stelt zich graag aan je voor. 

                       

"Ik werk als coach, trainer en projectleider. Al tijdens mijn studie Gerontologie heb ik de betekenis leren kennen die verhalen hebben in het versterken van identiteit, in communicatie tussen mensen. Tijdens één van de eerste verandertrajecten die ik leidde, maakte ik kennis met Annet Scheringa van TheStoryConnection en ik volgde bij haar een training over Storytelling in organisaties. Sindsdien zijn verhalen niet meer weg te denken uit mijn aanpak.

Verhalen zijn een prachtig instrument om mensen te inspireren, inzicht te krijgen, veranderprocessen te versnellen, visies te verscherpen, teams te verbinden en mensen en organisaties tot hun recht te laten komen. Dat blijkt elke keer weer. Vanuit mijn achtergrond als ergotherapeut en gerontoloog hebben zorgorganisaties mijn bijzondere interesse. Samen met Annet heb ik trajecten begeleid bij gemeenten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Inmiddels werken we al vijf jaar met veel plezier regelmatig samen."

De broodnodige ondersteuning

Ook zonder goede ondersteuning zou TheStoryConnection niet meer kunnen. Gelukkig is daar Jolanda van 't Erve. Een duizendpoot die ons helpt bij de organisatie van onze events en trainingen, het bijhouden van ons archief, relatie- en agendabeheer. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je haar aan de telefoon krijgt als je contact zoekt met ons. Jolanda stelt zich graag aan je voor. 

"Ik ben Jolanda van ’t Erve en werk als zelfstandige Virtual Assistant voor zelfstandig ondernemers en het MKB. Mijn jarenlange ervaring als management-assistant en event- manager zet ik in om ondernemers flexibel en op maat te ontzorgen en ondersteunen. Ik neem tijd- en energie rovende zaken uit handen, zodat ondernemers zich kunnen focussen op de bloei en groei van hun bedrijf. 

Annet Scheringa van TheStoryConnection is in veel opzichten mijn ‘ideale klant’. Een krachtige persoonlijkheid die open staat voor ideeën en feedback en altijd op zoek is naar verbetering. Ik kan me helemaal vinden in haar professionaliteit en de kwaliteit van haar diensten en communicatie met klanten. Door Annet heb ik me verdiept in storytelling en ben ik de betekenis en impact van dit krachtige instrument gaan inzien en waarderen. Dat Annet storytelling op zorgvuldig en strategisch toepast in bedrijven, er mensen in traint én succesvolle Storytelling Congressen organiseert, maakt het werken met haar boeiend en absoluut ‘een feestje’!"


 

 

 

© TheStoryConnection / Scheringa Tekst & Training